Projectmanagement crematorium Yarden

Bouwprojectmanagement

In het complexe proces van initiatief, ontwerp tot uitvoering van een bouwproject spelen veel verschillende partijen een rol. Maar ook de facetten zoals kwaliteit, geld en tijd moeten in balans zijn.

PKW richt zich op heldere communicatie, vernieuwende ideeën en duurzame resultaten. We streven ernaar om het belang van onze opdrachtgever zoveel mogelijk te waarborgen zonder de architectonische en functionele eisen uit het oog te verliezen. De ervaring leert dat door het gehele proces als een team met de architect, installateur en opdrachtgever gebruik te maken van elkaars kracht, het gebouw kwaliteit krijgt binnen het gestelde budget. Als projectmananager bewaken wij continu alle stappen in het proces: initiatief, planning, financiën, ontwerp, vergunning, aanbesteding, bouw en oplevering.

Om onze opdrachtgevers een goed overzicht te geven maken wij een helder projectplan waarin alle stappen worden uitgewerkt. Hierdoor kunnen strategische keuzes op het juiste moment genomen worden. Wij richten ons niet alleen op nieuwbouw, maar ook op onderhoud- en renovatieprojecten. En staan voor een resultaat gerichte aanpak met een sterke focus op duurzaam bouwen.

Meer informatie

Neem contact op met Tessa van Reeven (015-2853090)