Maatwerkadvies

Een maatwerkadvies is een onderzoek naar energiebesparing voor een gebouw dat rekening houdt met het werkelijke (energie)gebruik van het gebouw. Wij maken maatwerkadviezen voor zowel woongebouwen (VvE's) als utiliteitsgebouwen.

Op basis van een rondgang door het gebouw en het aanwezige gebouwdossier wordt onderzocht welke bouwkundige en installatietechnische maatregelen mogelijk zijn. Deze maatregelen worden gebundeld in pakketten die worden afgestemd op de wensen en ambitie van onze opdrachtgevers. Door rekening te houden met de MJOP bepalen we de optimale volgorde van maatregelen. De resultaten worden in een leesbare rapportage aangeboden waarin de huidige situatie en de energetische en financiele effecten van de maatregel(pakketten) inzichtelijk worden gemaakt.

Subsidie VvE's

De Subsidie Energiebesparing eigen huis (SEEH) loopt tot 31 december 2022 en biedt VvE's subsidie op het energieadvies al dan niet in combinatie met procesbegeleiding of een MJOP. Een belangrijke voorwaarde is dat het energieadvies is opgesteld door een EPA-adviseur en dat het bedrijf is gecertificeerd volgens BRL-9500-02.

PKW is BRL 9500-02 gecertificeerd en onze adviseurs zijn gediplomeerd EPA-adviseur.

Meer informatie hierover is te vinden op de website van de subsidieverstrekker RVO: https://www.rvo.nl/subsidies-regelingen/seeh/vve

Meer informatie

Neem contact op met Wouter van den Acker (015-2853090)