protocol corona

Onze werkzaamheden gaan door, maar wel met maatregelen

Met COVID-19 ziet het leven er opeens een stuk anders uit dan een paar maanden terug. Zo ook bij PKW. Van een gezellig gevuld kantoor naar een kantoor dat een stuk leger is. Ook wij proberen er namelijk alles aan te doen om onze gezondheid, en die van de mensen om ons heen, te beschermen. Dit betekent dat we ons houden aan het advies van het RIVM door zoveel mogelijk thuis te werken en maatregelen te treffen wanneer wij op pad gaan.

 

Wanneer wij inspecties op locatie houden, stemmen we dit eerst af met onze opdrachtgever. Daarna vragen wij toestemming aan de bewoner(s) en maken een afspraak met hen. Bij kwetsbare personen voeren wij geen inspecties uit.

 

Wij geven geen hand maar een glimlach, zorgen voor minimaal 1,5 meter afstand, dragen handschoentjes (en desgewenst een mondkapje) en proberen de inspecties zo vlot mogelijk te laten verlopen, zodat de inspecteur zo kort mogelijk op locatie is.

 

We hebben ons eigen inspectieprotocol opgesteld, dat we graag hierbij delen.

 

protocol corona

 

Wilt u van onze diensten gebruik maken? Dan kan dit natuurlijk nog steeds door contact met ons op te nemen. Bel naar 015-2853090 of stuur een mailtje naar info@pkw-delft.nl.